Live Live

De uitagenda van 16 mei 2018

Gepubliceerd: Woensdag 16 mei 2018 11:29

De uitagenda van 16 mei 2018


  • De Epilepsievereniging Nederland organiseert vanavond om 19.30 uur een Epilepsie Café in Arnhem. Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, partners en ouders van kinderen met epilepsie. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De locatie is De Petersborg op Slochterenweg 40 in Arnhem. Inloop is vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Toegang is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd. 

  • Dudok Arnhem bestaat 15 jaar en dat gaan ze hardlopend door de Arnhemse binnenstad vieren! De leuke route voert langs 15 iconen op het gebied van cultuur en architectuur en zelfs door gebouwen als de Eusebiuskerk, Focus Filmtheater, Rozet, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Luxor Live heen! De start is om 19.30 uur bij café-brasserie Dudok aan de Koningstraat 40. Bij terugkomst is er gelegenheid om iets te drinken in Dudok. De deelname en de catering zijn gratis. Let wel op: deelname is geheel op eigen risico. 

  • Op donderdag 17 mei van 10:30 tot 12:00 uur is er op initiatief van het Kunstbedrijf Arnhem een lezing in het kunstcafé over de geschiedenis van de Saksen Weimar kazerne. Voorafgaand aan de lezing speelt Gerda Reijnders op de trekharmonica. Het kunstcafé vindt plaats op Willem Beijerstraat 13. 

  • Luxor Live, collectief MOT en het Arnhemse ArtEZ conservatorium organiseren Artez Originals op donderdag 17 mei. Met drie podia, zestig muzikanten en maar liefst veertien bands in zeer uiteenlopende genres wordt dit een avond waar al je zintuigen geprikkeld zullen worden. Want naast muziek kun je ook allerlei extra’s verwachten. Het wordt een groot feest met dansers, visuals en dj’s. Toegang is voor studenten gratis op vertoon van hun studentenpas, anders kost een kaartje 7,50 euro. De avond start om 19.30 uur in Luxor Live.

Foto: Barbara Kerkhof

Deel deze pagina: