zondag 20 augustus 2017
RTV-Arnhem Twitter RTV-Arnhem YouTube RTV-Arnhem Facebook

Sales & Advertentietarieven

| Communiceer op laagdrempelige wijze met de inwoners van Arnhem
Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars. Stuk voor stuk voorbeelden van adverteren bij RTV Arnhem. Veel lokale klanten zijn al bekend met adverteren via RTV Arnhem. Zij kiezen voor ons wegens het goede bereik, onze multimedia en onze link naar de directe leefomgeving van de kijkers en luisteraars. 

Waarom adverteren bij RTV Arnhem?
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van reclame op lokale radio en TV. Onderzoek van DVJ Insights in 2012 toont aan dat mensen lokale media vaker gebruiken om aan informatie over hun omgeving of woonplaats te komen dan regionale media. Daarnaast is het maken van reclame op de lokale omroep verrassend goedkoop vergeleken met bijvoorbeeld gedrukte media.

Krachtige boodschap via TV Arnhem
Met een commercial op TV Arnhem komt uw boodschap krachtig over. De reclameblokken draaien de gehele dag mee en uw commercial wordt twee maal per uur uitgezonden. kijkers zullen uw commercial zeker opmerken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jan Willemsen via telefoonnummer 026-4422282 of stuur een mail via j.willemsen@rtv-arnhem.nl.

Let op! We hebben nu zeer gunstige tarieven.


TV Gemist
TV Gids
Volgende dag
Vorige dag
Tijd
Programma
Radiogids
Volgende dag
Vorige dag
Tijd
Programma
Frequenties: Kabel 93.1, FM 105.9, TV kanaal 256 MHZ, Ziggo Digitale TV Kanaal 36
Design en ontwikkeling: HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)