Live Live

'Management Hotel Beekstraat' genomineerd voor social media-award

Gepubliceerd: Vrijdag 10 mei 2019 14:30

'Management Hotel Beekstraat' genomineerd voor social media-award

Hoe kun je het beste reageren op slechte reviews op Facebook? Vraag het aan de politie in Arnhem-Noord. Hun Facebook-reactie op geinig bedoelde negatieve recensies is genomineerd voor een prijs voor de beste uiting van een overheidsinstelling op sociale media.

Het Arnhemse korps is voor deze Best social award in beeld gekomen vanwege een reactie op de site Dumpert.nl. Die had een aantal ‘klachten’ gepubliceerd van al dan niet vrijwillige bezoekers van het politiebureau. “Moeilijke escaperoom. Ik kreeg totaal geen hints.”

Andere ‘gasten’ hebben geklaagd over ‘afstandelijk personeel’ of juist een ‘manager’ die ‘opdringerige vragen stelde’. Ook over de ‘catering’ was niet iedereen te spreken.

Het ‘management van hotel Beekstraat’, zoals de politie zich hierop noemde, zei zich niet te herkennen in het geschetste beeld. “Wij kunnen met trots terugkijken op een zeer constante kwaliteit als het gaat om ons in rvs uitgevoerde sanitair en betonnen meubels. Veel van onze klanten komen regelmatig terug en worden veelal bij hun voornaam aangesproken. Niks afstandelijk.”

Kortom, al met al kunnen we volgens het ‘management’ spreken van een unieke service. Met dit antwoord kreeg de politie online de lachers op zijn hand. Niet alleen van Facebook-gebruikers, maar ook van de jury van de best social award.

Er kunnen door iedereen suggesties worden ingediend voor de publieke categorieën van The Best Social Awards. De genomineerden worden ergens in mei bekend gemaakt. Daarna stemt het publiek op de genomineerden. Ook de jury brengt een stem uit. 

De genomineerden met de meeste stemmen winnen een The Best Social Award. Deze worden uitgereikt in juni 2019 tijdens de audience awardshow.

Stemmen kan hier.

Deel deze pagina: