Live Live

3D-streetart zet Ruhrgebied op de kaart

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 22:10

3D-streetart zet Ruhrgebied op de kaart

Ruhr Tourismus (RTG) heeft Arnhem opgefleurd met 3D-streetart. Het bureau voor toerisme wil op deze manier deze regio in Duitsland op de kaart zetten. In de campagne staan diverse bezienswaardigheden in het gebied centraal.

Ruhr Tourismus kiest niet voor niets Arnhem uit voor zijn campagne. De stad is een van de grootste van het Duits-Nederlandse grensgebied. En juist uit dit grensgebied komen de meeste toeristen naar het voormalige industriegebied.

Dankzij het rijke industriƫle verleden heeft het Ruhrgebied een bijzonder landschap, zowel op het gebied van architectuur, natuur en cultuur. De 3D-schilderingen zijn gemaakt door professionele kunstenaars van GRAFFITINETWERK en hebben elk een gemiddelde afmeting van 25 vierkante meter. Ze zijn de hele winter te zien in het Musiskwartier.

De 3D-streetartcampagne is de eerste activiteit in de samenwerking tussen de RTG en Arnhem. Beide partijen verstevigen graag de relatie en zullen de komende tijd op zoek gaan naar verschillende mogelijkheden om samen te werken.

Deel deze pagina: