Live Live

Arnhemse Hoogtwegt Group bouwt nieuw kantoor bij Station Arnhem

Gepubliceerd: Woensdag 30 januari 2019 12:53

Arnhemse Hoogtwegt Group bouwt nieuw kantoor bij Station Arnhem

Waar voorheen een fietsenstalling gevestigd was aan de Sonsbeekzijde van het station, zijn nu de werkzaamheden aan de gang die moeten resulteren een vier verdiepingen tellend gebouw waar de Hoogtwegt Group gevestigd gaat worden, aldus het AD.

De Hoogtwegt Group is een de grootste private handelsonderneming in zuivelproducten en plantaardige grondstoffen ter wereld, die al 50 jaar in Arnhem gevestigd is. “We leveren in meer dan 130 landen aan grote wereldspelers zoals Danone, Nestle en Unilever maar ook aan lokale bedrijven‘’, vertelt Marleen Bakker van Hoogwegt. “Bedrijven verwerken onze grondstoffen in bijvoorbeeld chocolade, yoghurt, kaas en babyvoeding.” Het huidige kantoor in Arnhem-Zuid aan de Groningensingel wordt te klein voor het groeiende Hoogwegt.

De eerste contouren van een parkeergarage van 3000 vierkante meter worden zichtbaar gemaakt door zwaar bouwverkeer dat werkt op de kavel gelegen tussen de Amsterdamseweg, de Bouriciusstraat en de Brantsenstraat. Volgens Mertens Bouw is het de bedoeling dat het nieuwe kantoor bij het station in de loop van 2020 klaar is. Rond de zomer zullen de 150 medewerkers de beschikking krijgen over een werkplek die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en met de auto. Een fietsenstalling bevindt zich nu aan de overzijde van de straat, bij het kantoor van de Cito aan de Amsterdamseweg.

Reageren op dit bericht
Deel deze pagina: