Live Live

Arnhemse startup in de KVK top 10 meest innovatieve bedrijven

Gepubliceerd: Donderdag 12 september 2019 13:07

Arnhemse startup in de KVK top 10 meest innovatieve bedrijven

Elk jaar strijden ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf voor de KVK top 100 innovatieprijs. Dit is een initiatief van de Kamer van Koophandel, bedoeld om de zichtbaarheid van de bedrijven te vergroten. Ruim 400 bedrijven schreven zich in voor de 14e editie.


Het bedrijf Talent voor Transitie heeft zich weten te plaatsen in de kopgroep. Deze start op onderneming staat bij de tussenstand van 9 september bij de 10 hoogste scorende ondernemingen. 

Voor de jonge onderneming zou dit een bevestiging zijn voor hun aanpak. De sterke groei bevestigt dit. “We zijn twee jaar geleden gestart en sindsdien heel hard gegroeid. Het is een enorme eer dat we door de KVK zo gewaardeerd worden” zegt oprichter Albert Bloem. 

Met hun Learning Community slaat Talent voor Transitie een brug tussen de zoekende starter op de arbeidsmarkt en opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren energietransitie professionals. Hun transitieversnellers houden zich bezig met een breed scala aan energie-gerelateerde projecten door heel het land. 

Zowel transitieversnellers als bedrijven die aangesloten zijn bij Talent voor Transitie zijn onderdeel van de snelgroeiende community. Binnen dit grote netwerk zijn de lijntjes kort en weten partijen elkaar sneller te vinden. Dit levert ook weer innovatieve ideeën op.

De uitslag de KVK top 100 innovatieprijs wordt op 25 september door de landelijke jury bekend gemaakt. Dan wordt duidelijk wie het stokje mag overnemen van de winnaar van 2018, Groasis.

Deel deze pagina: