Live Live

Buurthuis ‘t Huukske is finalist van de verkiezing "dorpshuis van het jaar"

Gepubliceerd: Vrijdag 13 september 2019 14:12

Buurthuis ‘t Huukske is finalist van de verkiezing

Buurthuis ‘t Huukske is één van de finalisten van de verkiezing “Dorpshuis van het jaar”. De “draaidagen” zijn inmiddels bekend gemaakt door Omroep Gelderland. Op donderdag 19 september tussen 14.30 uur en 16.30 uur komt de bus met de afgevaardigden van de andere buurthuizen naar ‘t Huukske.

Ook op maandag 21 oktober wordt er gefilmd. (Info daarover volgt nog). “Wij gaan natuurlijk voor de winst!” lacht Marleen Verbree, Coördinator Pr- commissie bij ’t Huukske. Naast de titel van “Dorpshuis van het jaar” kan het buurthuis een leuk geldbedrag winnen, “wat we dan weer kunnen gebruiken voor nieuwe (wijk-)activiteiten” verteld Marleen verder.

Iedereen is van harte uitgenodigd om donderdag 19 september tussen 14.00 en 16.30 uur met zijn allen naar ‘t Huukske te komen met buren, vrienden, kinderen en een goed humeur! “Je hebt dan kans op om tv te komen, hoe leuk is dat!” glimlacht ze. 


Ze vertelt enthousiast verder “Met gratis koffie en thee kan je onze nieuwe wijkfilm bekijken én je krijgt een overheerlijk hapje aangeboden van top-koks Gertie en Erwin van kookclub Prinsheerlijk. Misschien hebben jullie zelf ook wel een leuk idee over wat je graag van ‘t Huukske zou willen laten zien aan heel Gelderland. Welke activiteit verdient het om uitgelicht te worden? Het zou fijn zijn als je laat weten of je aanwezig bent”. 

Deel deze pagina: