Live Live

Carnavalsvereniging On-Ganse onderscheidt Luxor-directeur Rebergen

Gepubliceerd: Zondag 06 januari 2019 14:00

Carnavalsvereniging On-Ganse onderscheidt Luxor-directeur Rebergen

Stefan Rebergen, de directeur van poppodium Luxor Live, krijgt tijdens de Grote Pronkzitting van de On-Ganse op vrijdag 1 maart een onderscheiding als 57e Ridder in Orde van de Zachte G. Dat heeft de carnavalsvereniging zaterdagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie van cv de On-Ganse bekendgemaakt.

De Orde van de Zachte G is de hoogste onderscheiding binnen carnavalsvereniging de On-Ganse. Deze wordt slechts eenmaal per jaar uitgereikt aan een persoon die culturele of maatschappelijke verdiensten heeft verricht in het taalgebied van de Zachte G. De orde bestaat sinds 1961 en bekende Arnhemmers als Marga Klompé, Jan Terlouw, Anton en Alex van Hooff en Karel Aalbers mochten deze al ontvangen.

Stefan Rebergen is geboren en getogen in Arnhem en begon zijn carrière als horecamedewerker bij Burgers Zoo. Daarna heeft hij voor zijn werk door heel Nederland gewoond, maar gelukkig voor Arnhem is hij weer terug op het oude honk.

Als directeur van Luxor Live heeft Stefan de On-Ganse de afgelopen jaren op zeer prettige en professionele wijze onderdak geboden, aldus de vereniging. "Dankzij Stefan was de Arnhemse carnavalsvereniging in staat het carnaval in Arnhem te blijven aanbieden toen Musis afviel als locatie. Alleen dit al maakt hem een meer dan terechte Ridder in de Orde van de Zachte G."

Deel deze pagina: