Live Live

De Uitagenda van 17 januari 2019

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 11:19

De Uitagenda van 17 januari 2019


  • Van 18 t/m 20 januari is om 20:00 uur de theatervoorstelling Enkelspoor te zien op Leeuwensteinplein 1. In de schaduw van een stalen spoorbrug worden Daan en Puck volwassen. Het is de jaren 30 en zoals de spoorbrug het landschap doorsnijdt, trekt de economische crisis diepe sporen in hun jonge levens. ‘Enkelspoor’ is een rauwe en intieme voorstelling. Een kaartje kost 12,50 euro. 

  • Op vrijdag 19 januari treedt singer-songwriter Dayna Kurtz op in Luxor Live met haar mix van jazz, folk, pop en blues. Een kaartje kost 19 euro.

  • Op 19 januari is er in het Posttheater een Open MIC avond. Laat je meenemen in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Een microfoon, grappen in razend tempo en publiek, dat zijn de ingrediënten voor een geweldige avond. De line-up bestaat uit Nederlandse en Belgische gevestigde namen en aanstormend talent die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Daar wil je bij zijn! Het begint om 20:30 uur en een kaartje kost 10 euro.

  • In de kelder staat een huis. In Stadstheater Arnhem speelt een voorstelling voor mensen vanaf 2 jaar. Een avontuurlijke muis leeft in de warme kelder van een gigantisch huis. Ze droomt daar beneden weg over wie er in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Alleen en helemaal tevreden beleeft ze binnen haar vier muren 101 bijzondere avonturen. In de kelder staat een huis gaat over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met fantasie nooit alleen hoeft te zijn. Zondag 20 januari om 13:30 en 15:30 uur, een kaartje kost 12,50 euro, met CJP 9,50 euro.

Deel deze pagina: