Live Live

De uitagenda van 22 november 2018

Gepubliceerd: Woensdag 21 november 2018 12:01

De uitagenda van 22 november 2018


  • Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap brengt dit jaar weer een heel verrassend programma. Zo kunt u op vrijdag 23 november vanaf 20:00 uur in Musis genieten van een serie prachtige liederen. Er is voor elk wat wils. Luister naar nummers uitRomeo en Julia, Don Carlos, South Pacific, Caroussel en You'll never walk alone. Een kaartje kost 25 euro.

  • Op zaterdag 24 november is in het Posttheater cabaretier Patrick Nederkoorn te zien met een try-out van de voorstelling “Ik betreur de ophef”. In zijn derde avondvullende solovoorstelling vertelt hij op aanstekelijke wijze over zijn verleden als gemeenteraadslid. Wat bezielde hem? Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast? Ik betreur de ophef is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens. De toegang is 18 euro.

  • Heb je zin om zaterdag 24 november te gaan dansen, dan kan dat vanaf 20:30 uur bij Versteegh aan Velperweg 43a. Er is een dansavond voor ballroom en latin dansers. Voor 5 euro kun je genieten van de gezellige sfeer en de mooie dansvloer.

  • In de Galerie in de Kerkstraat is zondag 25 november om 15:00 uur de opening van de expositie van Jasper van Deutekom. Jasper woont en werkt in Arnhem en een enkele keer is dat in zijn werk te zien. Alles is herkenbaar maar tegelijk verraadt hij niet het hele verhaal. Al schilderend lopen onderwerpen soms in elkaar over. De expositie loopt tot en met 6 januari 2019.

Deel deze pagina: