Live Live

De Uitagenda van 29 november 2019

Gepubliceerd: Woensdag 28 november 2018 12:17

De Uitagenda van 29 november 2019

  • Adele is een van de succesvolste artiesten van dit moment, met prachtige songs als Chasing Pavements, Someone Like You en Hello. Ook Lisa Loïs is fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld. De zangeres gaat met “Lisa Loïs sings: Adele” op vrijdag 30 november het Musistheater in en brengt met een zeskoppige band vanaf 20:30 uur een ode aan de Britse superster. Het levert een avond op vol mooie verhalen, anekdotes, humor en natuurlijk de fantastische songs van Adele. Een kaartje kost 26 euro.

  • Op zaterdag 1 december staat het Nederlands Dans Theater vanaf 20:15 uur met haar voorstelling Significant Moments in het Stadstheater Arnhem op de Velperbinnensingel 10. Een oude vriend van het gezelschap, Alexander Ekman, heeft samen met de jonge dansers aan een nieuwe creatie gewerkt. Ook biedt Significant Moments een wereldpremière van Phillip Chbeeb, een nieuw gezicht bij het gezelschap. Ter afsluiter van dit drieluik, brengt NDT een belangrijk werk van huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot terug op het toneel, Signing Off uit 2003. Toegangsprijzen zijn vanaf 19,50 euro.

  • In Sonsbeekpark is op zondag 2 december weer de Sonsbeekmarkt. Deelnemers bieden klassieke producten en er zijn vuurkorven en warme chocolademelk.

  • Van 3 t/m 31 december is dagelijks in het Airborne Museum in Oosterbeek de tentoonstelling ‘Het Netwerk’ te zien. Het Netwerk geeft een nieuwe kijk op de verzetsactiviteiten die rondom de Slag om Arnhem plaatsvonden. Met bijzondere decors en veel audiovisuele effecten beleef je drie verschillende verhalen die laten zien hoe burgers zich organiseerden in hun strijd tegen de bezetter. Het museum is gesitueerd aan de Utrechtseweg 232 en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Met de Museumjaarkaart kun je gratis naar binnen, anders gelden toegangsprijzen van 5 tot 10 euro.

Deel deze pagina: