Live Live

De Uitagenda van 3 januari 2019

Gepubliceerd: Woensdag 02 januari 2019 10:30

De Uitagenda van 3 januari 2019

  • De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. Ze raken verzeild in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt. Kom lekker op tijd want er is een leuk voorprogramma voor de hele familie. Vanaf 13:30 kun je samen op ontdekkingstocht. Je kaartje voor de voorstelling is het entreebewijs en kost 19,50 euro. Op vrijdag 4 januari om 14:30 uur start de voorstelling van theatergroep Kwatta in samenwerking met Oorkaan in Stadstheater Arnhem aan Velperbinnensingel 10.

  • Als aftrap voor een geweldig muzikaal jubileum jaar start Muziekvereniging Crescendo Elden/Arnhem in januari 2019 met een Nieuwjaarsconcert. Het concert vindt plaats in de Lucaskerk, Rijksweg-West in Elden op zaterdag 5 januari 2019 om 19.30 uur. Tijdens het concert zullen Femke Hengeveld en het ‘More Gospel Singers’ met Joany Muskiet ook optreden. De entree is € 5,- p.p. (inclusief een glaasje bubbels na afloop). Al met al zal het een knallend begin zijn van het jubileumjaar van de muziekvereniging. Komt u ook met ons proosten?

  • Stichting Vrienden van Kamermuziek Arnhem, Musis Arnhem, ArtEZ en Het Gelders Orkest slaan op zondag 6 januari de handen ineen. Ze geven het Klassiek Open Podium een nieuwe boost voor een breed publiek van jong tot oud. In de nieuwe opzet van de concerten die viermaal per jaar op zondagen in Musis plaatsvinden, ligt de focus op talentontwikkeling. Geniet het komend concertseizoen van een diversiteit aan musici, waaronder twee winnaars van het Prinses Christina Concours. Talentvolle jonge muzikanten zullen samen optreden met leden van Het Gelders Orkest. Zo kunnen zij belangrijke ervaring opdoen in het samen musiceren met professionals. Vanuit ArtEZ krijgen studenten de kans om zich te presenteren aan de stad. Geniet voor 7,50 euro van deze speelse concerten die om 12:00 uur starten.

Deel deze pagina: