Live Live

De uitagenda van 31 januari 2019

Gepubliceerd: Woensdag 30 januari 2019 11:14

De uitagenda van 31 januari 2019

  • In de Eusebiuskerk is op vrijdag 1 februari om 19:30 uur het Bach Choir & Orchestra of the Netherlands te beluisteren. Zij brengen Allegri’s meesterwerk Miserere. Daarna Mozarts Krönungsmesse en als finale Mozarts Requiem. Een kaartje kost nu 54,95 euro en is online te bestellen.

  • In de Gaanderij op Driemondplein 1 wordt op zaterdag 2 en zondag 3 februari van 10:00 tot 16:30 uur een rommelmarkt gehouden. Tijdens deze rommelmarkt kan er volop gesnuffeld worden bij de kramen met tweedehands spullen. Iedereen is van harte welkom, entree is gratis.

  • Op zondag 3 februari kunt u in Oosterbeek om 13:30 uur deelnemen aan een wandeling die zal voeren door Landgoed De Oorsprong, een mooi en gevarieerd gebied met bossen, akkers en waterpartijen. Wat is er allemaal gebeurd tijdens de slag om Arnhem in 1944? En heb je al eens een kijkje genomen bij het onlangs gerestaureerde historische zwembad? Of bij de schuilkelder van het vroegere landhuis? Is je nieuwsgierigheid gewekt? Reserveren is niet nodig. De startlocatie is de parkeerplaats langs de Rijn bij het Drielse Veer, onderaan de Westerbouwing (Veerweg, Oosterbeek).

Reageren op dit bericht
Deel deze pagina: