Live Live

De Uitagenda van 6 december 2018

Gepubliceerd: Woensdag 05 december 2018 11:21

De Uitagenda van 6 december 2018

  • Multitalent Alex Klaasen laat de allerbeste versie van zichzelf zien. Alle kunsten die hij beheerst, kan hij kwijt: zang, dans, typetjes en komische sketches. Showponies is cabaret, musical en comedy verpakt in een spectaculaire en snelle feelgoodrevue. Zodat het publiek weer ouderwets kan genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater. Donderdag 6 december om 20:15 uur in Stadstheater Arnhem aan Velperbinnensingel 10. Een kaartje kost tussen de 25 en 45 euro.

  • Tijdens het Woordenwinkeltje ga je samen met je peuter op een gezellige en creatieve manier aan de slag met woorden. Deze creatieve activiteit wordt begeleid door een kunstenaar die samen met jou en je peuter bezig gaat rondom een thema. Spelenderwijs komen diverse woorden aan bod. Voor ouders met kinderen vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar. Op vrijdag 7 december van 10:15 uur tot 11:15 uur in de bibliotheek van Kronenburg, deelname is gratis. Meld je wel even aan op de site van de bibliotheek.

  • Het laatste concert in de Walburgiskerk wordt op 9 december om 14:30 uur gegeven door het Arnhems Oratoriumkoor de Vrije Stem. Uitgevoerd wordt het Weihnachts-Oratorium van Johann Sebastian Bach, de cantates 1, 3, 5 en 6. Het koor wordt voor deze gelegenheid begeleid door het Concerto Barocco. De solopartijen worden gezongen door professionele zangers: Frederique Klooster (sopraan), Veronique Lamers (alt), Falco van Loon (tenor) en Gregor Stachowiak (bas). Het concert staat onder leiding van dirigent Alexander Geluk. Een kaartje kost 27,50 euro, met de Gelrepas 10 euro, en is verkrijgbaar bij de VVV en boekhandel Het Colofon.

Deel deze pagina: