Live Live

De Uitagenda van 7 februari 2019

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 12:00

De Uitagenda van 7 februari 2019


  • Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari vindt in Theater aan de Rijn op Rijnstraat 42 het hedendaagse dansfestival Moving Futures plaats. Aan de hand van voorstellingen, pop-up performances, films, workshops en (after)talks maak je kennis met de nieuwe gezichten van de dans en performancekunst uit Nederland. De entree is 16 euro, met CJP 11 euro. De voorstelling start om 20:00 uur.

  • Bij Kwekerij de Boschhoeve is het van 7 t/m 9 februari weer Sneeuwklokjesfeest van 10:00 tot 17:00 uur. Dit lentefeest is inmiddels uitgegroeid tot een must voor iedere liefhebber van bloeiende voorjaarsbollen, maar natuurlijk vooral van sneeuwklokjes. Er zijn gespecialiseerde collega-kwekers uitgenodigd, met een uitgebreide collectie aan sneeuwklokjes, bijzondere bolgewassen en voorjaarsbloeiende heesters en vaste planten. In de schuur is veel plaats ingeruimd voor kramen met ‘galanthofilia’: variërend van sneeuwklokjes van wolvilt, wenskaarten, botanische tekeningen, servetten, Engels servies, vaasjes, glaasjes en truien met sneeuwklokjes en sieraden. Toegang kost 4 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

  • Bij Cultuur Oost op Vossenstraat 6 is tot en met 29 maart de tentoonstelling ‘To draw you a poem’ te zien. Dit kan gratis en tijdens kantooruren. In het beeldend werk van Inge Leuverink is de fragiliteit van het mens-zijn een belangrijk thema. Oog in oog staan met onze eigen vergankelijkheid. De tijd schuurt lagen weg, levert rafelranden op en losse eindjes.

Reageren op dit bericht
Deel deze pagina: