Live Live

De uitagenda van 8 november 2018

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 10:22

De uitagenda van 8 november 2018

  • Javier Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences. Nu is het tijd voor de wervelende zesde! Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms heel soms gebeurt er iets opmerkelijks. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Een avondje onbelemmerd lachen, niet alleen om het nieuws, maar ook om Javier. Ben erbij! Donderdagavond om 20:30 uur in het Posttheater. Een kaartje kost 18 euro.

  • Tijdens Café Doodgewoon in Rozet kwam het gesprek eens op de vraag: wat zou je op jouw uitvaart willen? Welk gedicht moet worden voorgedragen of welke (pop)song moet er klinken omdat die precies verwoordt of verklankt hoe jij het leven ziet? Toen dachten we: eigenlijk jammer om daarmee te wachten tot je crematie of begrafenis. Je bent er dan zelf niet meer om je keuze nog toe te lichten en je ziet en hoort ook niet wat anderen ervan vinden. En het is misschien ook wel aardig om te horen welke tekst, film, muziek, enz. een ander kiest. Neem dat ene boek of gedicht mee en laat horen wat jij het allermooist of ontroerendst vindt. Jouw literaire Napels… Vrijdag 9 november om 20:00 uur.

  • In LuxorLive begint op vrijdag 9 november om 23:00 uur Altoooooh!, een evenement waarbij alternatieve dansmuziek uit de jaren ’90 wordt gedraaid. Voor 7 euro mag je naar binnen.

Deel deze pagina: