Live Live

De uitagenda van donderdag 13 september

Gepubliceerd: Woensdag 12 september 2018 11:46

De uitagenda van donderdag 13 september


  • Elke dag, behalve maandag, is van 10:00 tot 17:00 uur Molenplaats Sonsbeek aan de Zijpendaalseweg 24 geopend. De Molenplaats bestaat uit de Molenschuur en de Witte Watermolen. Het is de perfecte plek voor koffie of lunch en een mooi uitgangspunt voor een wandeling langs de parken Sonsbeek, Zijpendaal en Gulden Bodem. 

  • Afrika Bambaataa, een van de oprichters van de hiphop, Godfather van de Electro-Funk Sounds, komt op 14 september naar Luxor Live. Geniet als bezoeker van de sfeer van een van zijn legendarische block parties. Een kaartje kost 16 euro en de avond start om 21:00 uur.

  • Op donderdag 13 september is in het Dorpshuis in Elden om 20:00 uur de lezing 'Snuffelen aan snoeien' die georganiseerd wordt door de Volkstuinvereniging Elden. Voor 3 euro leert u alles over het snoeien van fruitsoorten. Op inspirerende en hilarische wijze vijzelt Tinka Chabot uw kennis op. Het Dorpshuis bevindt zich op Rijksweg West 50 in Elden. Leden van de Volkstuinvereniging kunnen de avond gratis bijwonen.

Deel deze pagina: