Live Live

Duurzaam en verantwoord dineren in Rijkerswoerd

Gepubliceerd: Donderdag 10 oktober 2019 09:41

Duurzaam en verantwoord dineren in Rijkerswoerd

Op vrijdagavond 11 oktober organiseren Natuurcentrum Arnhem en Boerderijcafé De Hooijmaat weer een Duurzaam Diner op Stadsboerderij de Korenmaat.

(H)eerlijk eten met verse biologische producten van eigen land en uit de streek. De diverse gerechten worden, mits het weer het toelaat, op mooie bijzondere plekjes op de boerderij geserveerd. Dit jaar is het thema: hoe ga je voedselverspilling tegen?

Niets is zo lekker als verse groente van het land direct op je bord. Zeker als de ingrediënten op biologische wijze zijn gekweekt. Tijdens het Duurzaam Diner gebruiken worden zo veel mogelijk lokale en biologische producten gebruikt, liefst van eigen boerderij. Om zo min mogelijk te verspillen worden de producten zoveel mogelijk in zijn geheel gebruikt . Een manier hiervoor is door een product op verschillende manieren te bereiden, van bakken en stoven tot inmaken. Kom inspiratie op doen en ga naar huis met vele tips en recepten, om voedselverspilling ook thuis zoveel mogelijk tegen te gaan.

Duurzaam dineren betekent natuurlijk ook minder vlees. Tijdens het Duurzaam Diner kan je dus veel vegetarische gerechten verwachten. Voor de liefhebbers van vlees serveren we biologisch vlees van dieren van onze eigen boerderij (geheel vegetarisch is uiteraard ook mogelijk).

Meer info en aanmelden

Aanvangstijd diner 18.30 uur, inloop vanaf 18.00 uur. Kosten zijn 22,50 euro per persoon.

Meld je aan door een mail te sturen aan welkom@dehooijmaat.nl. Vermeld met hoeveel personen je komt. Tip: kleed je warm aan! Meer info: www.natuurcentrumarnhem.nl/actueel

Deel deze pagina: