Live Live

Gebiedscongiërge Korenkwartier heeft zijn droombaan terug

Gepubliceerd: Maandag 20 mei 2019 17:46

Gebiedscongiërge Korenkwartier heeft zijn droombaan terug

Sinds afgelopen donderdag 16 mei heeft Bob Kuijer zijn droombaan weer terug.

Hij kan doorgaan met zijn werk als gebiedsconciërge binnen het Korenkwartier. Bob heeft als taak ervoor te zorgen dat het Korenkwartier een beetje netjes blijft. Verder verwelkomt hij gasten, bemiddelt hij tussen horecaondernemers aldaar en biedt hij hulp, wanneer dat nodig is.

Aanvankelijk begon de functie van Bob als gezamenlijk proefproject van gemeente Arnhem en de ondernemers van het Korenkwartier. Bob bleek de gedroomde gebiedsconciërge, geliefd bij iedereen. Het gemis was dan ook groot toen de proef eindigde en Bob de baan niet kon aanhouden.

De ondernemers kwamen in actie om Bob terug te halen; een succes, zo bleek. Bob zelf is ook weer blij om op zijn plek te zitten. In Arnhem Actueel vertelde hij dat hij nu een eigen kantoortje heeft in Le Grand Café. Hij is zich er van bewust dat hij ondernemers veel werk uit handen heeft genomen. Handhaving is niet meer nodig sinds hij teruggekeerd is, zegt hij. Bob weet dus waar hij het voor doet. "Het Korenkwartier heeft een zetje nodig om op de kaart gezet te worden," vertelde hij.

Deel deze pagina: