Live Live

Man verwondt agent op politiebureau

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 11:55

Man verwondt agent op politiebureau

Een agent is woensdagavond gewond geraakt op het politiebureau aan de Beekstraat omdat een bezoeker zich agressief gedroeg. De man heeft volgens de politie 'met zijn vuist uitgehaald naar een collega'. Dat meldt de politie Arnhem-Noord vrijdag op Facebook.

De agent moest naar het ziekenhuis. De man zou zich eerder agressief hebben gedragen op het Stadhuis, dat vlakbij het politiebureau ligt. "Afgelopen woensdag kregen we het verzoek om naar het gemeentehuis te gaan. Daar was een man aanwezig die zich agressief gedroeg en het pand niet wilde verlaten."

Agenten hebben de man gesproken en weggestuurd. Even later meldde hij zich bij het politiebureau, met een metalen buis in zijn handen. Hiermee maakte hij zwaaiende bewegingen richting politiemensen.

Hierom hebben agenten hem 'gesommeerd de buis los te laten'. "Omdat hij na meerdere waarschuwingen met de buis bleef zwaaien, hebben wij pepperspray gebruikt. De man bleef zich verzetten en haalde vervolgens met zijn vuist uit naar het gezicht van een collega."

Wat de motieven van de man zijn geweest, is niet duidelijk. De gewonde agent maakt het goed, aldus de politie.

 
Foto: politie Arnhem-Noord

Deel deze pagina: