Live Live

Nog twee goudvissen uit de Jansbeek gehaald

Gepubliceerd: Vrijdag 13 april 2018 15:28

Nog twee goudvissen uit de Jansbeek gehaald

Er zijn vrijdag nog twee goudvissen uit de Sint Jansbeek gehaald. Dat laat Rob Garritsen weten aan Omroep Gelderland. Hij zette volgens sommigen eerder elf goudvissen uit in de Jansbeek.

Na een uitgebreide zoekactie op zondag 8 april komt het totaal op drie goudvissen die uit de beek zijn gehaald. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bevestigt dat er op dit moment een visser bezig is om te zoeken.

Garritsen is overigens niet te spreken over de manier hoe dit gaat. 'Ik heb me als een gek gehaast om op tijd bij de beek te zijn, de RVO belde vanochtend pas.' De beroepsvisser wil volgens Garritsen zijn vergunning niet laten zien.

Volgens Garritsen zijn het niet zijn vissen die nu uit de beek zijn gehaald. 'Het zijn vissen van een vader en een zoon die eerder deze week de vissen uit hebben gezet. Daar heb ik niets mee te maken gehad.'

Een woordvoerder van de RVO laat weten nog geen uitspraken te willen doen over de vissen in de beek. Eerder zei de RVO dat als er vissen in de beek werden gevonden dat de kosten dan voor Garritsen zijn.


Bron: Omroep Gelderland - Foto: Arnhem mijn Stad

Deel deze pagina: