Live Live

Ondernemers Arnhem kijken uit naar veiling Black Friday

Gepubliceerd: Woensdag 21 november 2018 15:31

Ondernemers Arnhem kijken uit naar veiling Black Friday

Komende vrijdagmiddag vindt er in het kader van Black Friday een grote veiling plaats op de hoek van de Koningsstraat en de Arke Noachstraat. De opbrengst gaat naar het Ronald MacDonaldhuis in Arnhem.


Vanaf 1 euro kunnen mensen bieden op spullen die door verschillende ondernemers op de veiling zijn ingebracht. Bijna vijftig winkeliers uit de koningsstraat en de 7straatjes doen mee aan de veiling. Zo komt patissier Mousset met een heel chocoladeletteralfabet en verzorgt Duitse Bakker Derks voor een hele maand een lunch voor twee personen.

Behalve in het centrum pakken ook de winkelcentra rondom flink uit. In Kronenburg treden bijvoorbeeld Danny Froger en Dave Roelvink op.

Black Friday is naar Nederland overgewaaid vanuit de VS, waar de winkels de dag na Thanksgiving een grote sale houden, in aanloop naar Kerst. In Nederland merken winkeliers inmiddels dat er aan Black Friday niet meer valt te ontkomen. In Arnhem gaat Black Friday het hele weekend door et nog een uitloop naar maandag. Op Cyber Monday worden namelijk de online stuntverkopen gehouden. Ook in de gewone winkels gelden dan nog steeds stevige kortingen en speciale aanbiedingen.

Deel deze pagina: