Live Live

Politie zoekt getuigen van schietincident; voorzitter MSAV opgepakt

Gepubliceerd: Dinsdag 05 maart 2019 15:45

Politie zoekt getuigen van schietincident; voorzitter MSAV opgepakt

De recherche doet onderzoek naar een schietincident aan de Brunelsingel eerder deze week in Malburgen-West en is op zoek naar getuigen.

Even na middernacht kreeg de politie de melding dat er geschoten was aan de Brunelsingel. Agenten troffen ter plaatse daadwerkelijk hulzen aan. Een man raakte gewond bij het incident. Een 40-jarige man uit Arnhem werd aangehouden. 

Hij wordt gehoord over het incident. Omroep Gelderland meldt dat het gaat om de voorzitter van de Arnhemse voetbalclub MASV.


De afgelopen dagen stonden voor de vereniging in het teken van carnaval. Bij toeval kwam het bestuur erachter dat de voorzitter was opgepakt voor betrokkenheid bij de schietpartij van afgelopen weekend. Dat zegt een woordvoerder tegen de omroep.

Deze geeft verder te kennen verder niets te weten over de toedracht van het incident. De komende dagen hoopt de club meer te weten te komen over wat zich zondagavond heeft afgespeeld.

Het bestuur zal zich gaan beraden of de voorzitter kan aanblijven. De voetbalclub komt later deze week met een uitgebreidere verklaring.

 

 

 

 

 

 

De recherche heeft nog veel vragen en is daarom op zoek naar getuigen.

 

Foto: Politie

Deel deze pagina: