Live Live

Ratelband positief over rechtszaak over leeftijd

Gepubliceerd: Maandag 05 november 2018 13:31

Ratelband positief over rechtszaak over leeftijd

Emile Ratelband is positief gestemd over zijn rechtszaak tegen de gemeente Arnhem. De bekende positiviteitsgoeroe wil dat zijn leeftijd met ruim twintig jaar naar beneden wordt bijgesteld. De gemeente wil daar niet aan.

In een interview met Arnhem Aktueel zegt Ratelband dat hij en zijn advocaat het gevoel hadden dat de rechter wel met zijn betoog mee wil gaan. De gemeente Arnhem stelt dat ze geen wettige instrumenten heeft om aan het verzoek van de bekende Arnhemmer te voldoen. 

De rechtszaak diende maandagmorgen. Ratelband werd geboren in Arnhem. Hij is 69, maar voelt zich minstens twintig jaar jonger. 

Dankzij zijn gezonde levensstijl is zijn lichaam nog maar in de veertig stelt hij. “Vergelijk het met Christiano Ronaldo. Die is 33, maar heeft het lichaam van een 25-jarige.”

De rechtbank doet uitspraak over vier weken. Ratelband vermoedt dat er een tussenvonnis komt, waarbij hij de kans hoopt te krijgen om medisch te bewijzen dat hij 40 tot 45 jaar oud is.
 
Foto: Omroep Gelderland

Emile Ratelband tegen RTV Arnhem: "Vroeger leefde je het leven dat anderen voor je uitstippelden. Nu neem je zelf je verantwoordelijkheid."

Deel deze pagina: