Live Live

RTV Arnhem haalt meer uit je zomer!

Gepubliceerd: Vrijdag 06 juli 2018 17:19

RTV Arnhem haalt meer uit je zomer!

Het is zomer bij RTV Arnhem. Ook in deze maanden halen we meer uit je dag! Daarom hebben we een speciale zomerprogrammering!

TV

Op televisie tonen wij elk week een weekjournaal in plaats van ons dagelijks journaal. Verder herhalen we populaire RTV Arnhem-programma's! Zo kunt u op maandag genieten van In de ban van..., op dinsdag van Waar gaat u naar toe?, op woensdag van Dit is Arnhem, donderdag van Buitengewoon... en op vrijdag van onze eigen productie De boswachters van Arnhem. In het weekend kunt u Burgers' Zoo bekijken.

De hele week zenden we tussen de programma's door ons nieuwe programma Gademann grasduint. In dit programma bespreekt RTV Arnhem-presentator René Gademann op zijn eigen wijze boeken die met Arnhem te maken hebben. Dit programma hebben we speciaal voor deze zomer gemaakt.

Radio

Elke woensdag zenden wij een gewone aflevering van Arnhem Aktueel uit, weer boordevol met Arnhems nieuws. Daarnaast komt er elke vrijdag een speciale aflevering van ons programma, live vanaf het dak van de Rozet. Elke andere werkdag is een Gast van de Dag te horen. Daarin interviewen we een uur lang elke dag een andere bijzondere Arnhemmer. Arnhem Aktueel is elke werkdag te horen van 12.00 tot 13.00 uur.

Op een paar uitzonderingen na houden alle andere radioprogramma's een zomerstop. Natuurlijk draaien we wel muziek in onze Muziekboulevard!

Website

Het nieuws op de website gaat gewoon door, maar wel op een iets lager pitje.

Wij wensen onze luisteraars en onze vrijwilligers een fijne zomer. Halverwege augustus pakken we de draad weer op!

Deel deze pagina: