Live Live

RTV Arnhem zoekt correspondenten

Gepubliceerd: Donderdag 04 juli 2019 13:04

RTV Arnhem zoekt correspondenten

Wordt er iemand 100 in jouw buurt? Is er een bijzonder optreden in jouw wijk? Of overlast van rondslingerend afval in jouw straat? Is er een ander verhaal in jouw woonomgeving dat aandacht verdient?

RTV Arnhem wil alles weten wat er gebeurt in Arnhem/Renkum en daartussen! Wij willen het laatste nieuws uit de dorpen en de wijken in ons zendgebied het eerst brengen: nieuws voor en door alle bewoners.

Daarom zoeken we ogen en oren overal in de regio.

Ben jij iemand die:

•In de omgeving van Arnhem/Renkum woont

• Jouw buurt goed kent

• Elke keer als er iets bijzonders gebeurt, daar graag over wil schrijven

• Een speurneus voor nieuws heeft

• Zich wil ontwikkelen op het gebied van schrijven

• Vindt dat jouw wijk of dorp wél de aandacht moet krijgen die het verdient

• Een paar uur per week vrije tijd heeft en thuis kan mailen


Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op dit moment op zoek naar correspondenten in alle Arnhemse wijken en in alle kernen van de gemeente Renkum.

Wat verwachten wij van jou? Als er iets in jouw woonomgeving gebeurt wat nieuwswaardig is, dan schrijf je daar een artikel over, liefst met foto. Dit mail je aan de redactie, die het vervolgens plaatst op de website.Voor deze vrijwilligersfunctie bieden wij het volgende: wij geven begeleiding in de vorm van een cursus, zodat je leert journalistiek te schrijven. Wellicht een eerste stap voor jou in de journalistiek? Of een mooie gelegenheid om jouw schrijfkunsten aan te scherpen. Ook bieden we jou dus de vrijheid om zelf nieuwsonderwerpen te kiezen. Wij verwachten 1 á 2 korte artikelen per week, afhankelijk natuurlijk van hoeveel er in jouw omgeving gebeurt!We zien graag je schriftelijke reactie met korte motivatie tegemoet: m.brohet@rtvarnhem.nl. En wellicht word je onze nieuwe razende reporter in de wijk!

Deel deze pagina: