Live Live

Verkoopstunt Flying Tiger: alles voor twee euro

Gepubliceerd: Donderdag 17 januari 2019 15:26

Verkoopstunt Flying Tiger: alles voor twee euro

Winkelketen Flying Tiger Copenhagen heeft een nieuwe actie. Vier dagen lang verkopen zij alle producten voor de eenheidsprijs van twee euro. Het Arnhemse filiaal aan de Koningstraat doet hier ook aan mee.

De stunt begint donderdag 17 januari en duurt tot en met zondag. Gedurende de vier dagen zullen in de winkels steeds nieuwe producten worden aangeboden, vertelt Gideon Tienkamp, managing director bij Flying Tiger Nederland. “Wij hebben voor deze actie nieuwe producten ingekocht en zorgen dat ons hele assortiment aan bod komt.” Niet alleen goedkope producten worden in prijs verlaagd, ook artikelen uit de hoogste prijsklasse doen mee aan de stunt.

De verkoopstunt heet ‘Dream Days’ en is afgeleid van een actie die zij in oktober 2018 hielden naar aanleiding van hun tienjarig jubileum. Toen werden alle producten voor een euro per stuk verkocht.

“Dit is de eerste keer dat we Dream Days houden. We willen dit in de toekomst vaker terug laten komen op willekeurig gekozen momenten. Ook Arnhemmers kunnen de actie dus vaker verwachten”, zegt Tienkamp.

 
Foto: Omroep Gelderland

Deel deze pagina: