Live Live

Vitesse schiet niets op met 1-1 bij Zulte Waregem

Gepubliceerd: Donderdag 19 oktober 2017 21:21

Vitesse schiet niets op met 1-1 bij Zulte Waregem

Vitesse heeft aan het uitduel met Zulte Waregem in de Europa League een punt overgehouden. De wedstrijd eindigde in 1-1. Daarmee schoten beide teams weinig op. 

De thuisclub had de eerste twintig minuten het beste van het spel. De tweede hoekschop van Onur Kaya leverde Zulte Waregem dan ook de voorsprong op. Guram Kashia kopte de bal ongelukkig in eigen doel: 1-0. Lang keken de Arnhemmers niet tegen de achterstand aan, drie minuten later maakte Thomas Bruns vanaf de rand van het strafschopgebied de 1-1.

Vitesse kwam beter in de wedstrijd maar grote kansen leverde dat pas op na rust. Na ruim een kwartier spelen leek Luc Castaignos Vitesse op 1-2 te zetten. Zijn goal werd afgekeurd omdat scheidsrechter Bebek een overtreding zag. Bryan Linssen zag bij zijn kans op de 1-2 doelman Louis Bostyn de bal uit het doel houden.

Sander Coopman kopte tien minuten voor tijd naast voor Zulte Waregem. Het slotoffensief van de thuisclub in blessuretijd leverde niets op. Over twee weken speelt Vitesse de return in het Gelredome.

Deel deze pagina: