Live Live

Willemstunnel gaat twee nachten dicht

Gepubliceerd: Woensdag 12 september 2018 15:38

Willemstunnel gaat twee nachten dicht

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Willemstunnel twee avonden en nachten voor al het verkeer afgesloten. Het gaat om de nacht van woensdag 12 september en maandag 17 september. Dat meldt de gemeente Arnhem.

Om de bestaande rijbanen vanuit de Willemstunnel goed aan te laten sluiten op de nieuwe verkeerssituatie op het Roermondsplein, moet volgens de gemeente het asfalt worden aangepast. Om de overlast te beperken en om veilig te kunnen werken, voor zowel weggebruikers als wegwerkers, worden deze werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd.

De Willemstunnel wordt daarom voor al het verkeer afgesloten op: Woensdag 12 september van 21:00 uur tot donderdag 13 september 05:00 uur En op: Maandag 17 september van 21:00 uur tot dinsdag 18 september 05:00 uur.

Het freeswerk zal tussen 21:00 en 23:00 uur worden uitgevoerd om geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken.

Vanuit het centrum wordt het verkeer net voor de Willemstunnel via het Willemsplein weer naar het begin van Roermondsplein geleid. Men rijdt dus “boven langs” in plaats van door de Willemstunnel.

Vanuit Oosterbeek, de Nelson Mandelabrug en de Weerdjesstraat komt men via de huidige route over het Roermondsplein en via het Nieuwe Plein op het Willemsplein. Deze situatie is dus ongewijzigd.

 
Foto: gemeente Arnhem

Deel deze pagina: