Live Live

Woningen Kerkplein in 2019 klaar

Gepubliceerd: Woensdag 11 oktober 2017 10:09

Woningen Kerkplein in 2019 klaar

Er wordt stevig gewerkt op het kerkplein. Zo wordt er een nieuwe bioscoop gebouwd en dertien woningen. Als het goed is, zullen de woningen in het voorjaar van 2019 worden opgeleverd. De woonoppervlakte varieert tussen de 170 en de 260 vierkante meter. De nieuwe bewoners kunnen zelf bepalen hoe de indeling van de woningen eruit komt te zien zien.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om op de eerste verdieping een woonkeuken te realiseren, op de tweede verdieping de woonkamer en op de derde of vierde verdieping slaapvertrekken. Of natuurlijk een compleet andere volgorde; wat iemand maar wil en wat past bij de specifieke woonwensen van de nieuwe bewoners.

Voor ondernemers biedt nieuwbouwproject De Martinus Arnhem de mogelijkheid voor een kantoor aan huis. Daarnaast beschikt elke stadswoning ook nog eens over een terras en een eigen parkeerplaats.

De voorinschrijving van de dertien royale stadswoningen start naar verwachting in de week van 12 oktober 2017. Mensen kunnen vanaf dan het online inschrijfformulier invullen op de site van Martinus. Indien mensen gebruik maakt van de voorinschrijving en je ten zijne tijd ook het definitieve inschrijfformulier invult, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de stadswoningen.

Deel deze pagina: