Live Live

Zes jaar geeist tegen gewelddadige Arnhemmer

Gepubliceerd: Vrijdag 13 april 2018 12:52

Zes jaar geeist tegen gewelddadige Arnhemmer

Tegen een Arnhemmer die vorig najaar in de Freaky Pianobar op de Korenmarkt een glas bier in de nek van een Elstenaar zou hebben kapotgeslagen, is zes jaar cel geƫist.

Het slachtoffer zou zich gemengd hebben in een ruzie, die ontstond toen de Arnhemmer agressief reageerde op iemand die hem herhaaldelijk duwde. Op een gegeven moment zou de Arnhemmer naar de Elstenaar hebben uitgehaald met een bierglas. De Elstenaar moest vanwege een heftige bloedingen in allerijl naar het ziekenhuis en heeft daar een tijdlang in levensgevaar verkeerd.

De Arnhemmer ontkent echter alle schuld; hij beweert dat hij op enkele meters afstand stond en bovendien geen glas in zijn hand had. Hij zegt vanaf een afstand te hebben gezien hoe het slachtoffer ineens naar zijn nek greep.

Agenten hebben de Arnhemmer echter later aangehouden en bloedsporen op zijn broek aangetroffen. De officier van Justitie laat weten niets van het verhaal van de Arnhemmer te geloven, omdat er overvloedig bewijs is van zijn schuld. Over twee weken volgt de uitspraak.

Deel deze pagina: